Christmas time!

Jag ser i varje fall på julkalendern, varje år! Förra året var den mest riktad mot de yngre men i år tycker jag den är bra och rolig.
Årets julkalender heter Hotell Gyllene Knorren och den handlar först och främst om familjen Rantanen som köper ett hotell ute på landet. Familjen Rantanen är Ritva, Roger, Ingo och Isadora.
Ritva;
Hon har jobbat på en Finlands båt som allt-i-allo i tjugo år. Ritva är påhittig och hittar alltid på massa saker att göra.
Roger;
Han sålde dammsugare i Stockholm, inte ett så lyckat jobb tyckte han. Så då tar han ett stort lån och köper Hotell Gyllene Orren på landet, utan hans fru Ritvas tillstånd.
Ingo;
Ingo har alltid velat ha ett husdjur. Men då de bodde i stan kunde de inte ha det. Men nu när de flyttat ut på landet då kanske han kan få ha ett husdjur? Men det verkar inte som han får det nu heller, även fast de bor på landet.
Isadora
Familjens färgstarka dotter i tonåren. Mobilen i högsta hugg. Storstaden har mycket som man kan hitta på och göra. Men om nu inte Isadora får göra det vad är det då för mening och bo i storstan? Då kan man lika gärna bo på landet, tycker Isadora.
Låter det tråkigt? Nej! / Ja! Jag tycker den är bra ;)

Kommentarer
Postat av: Malin T

Håller med, kalendern är bra i år. Har bara sett 2 avsnitt, men har gillat dem:)

2010-12-07 @ 21:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0